174. Yaş Gününe Özel 174. Müşteriye Sürpriz Hediye

0
121

ptt kuruluş1PTT’nin 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, İskenderun Merkez Postane, 174. müşterilerine çeşitli hediyeler takdim etti. Hizmet alanında iki asra yaklaşan bir kurumda görev yapmanın haklı gururunu yaşadığını dile getiren PTT İskenderun Müdürü Zeki Çağlar, PTT’nin vatandaşa daha çabuk hizmet verme adına, çağın gerektirdiği tüm imkanları kullandığını belirtti.

İskenderun Merkez Postanede dün 174. müşteri olan Muti Akbaş’a çeşitli hediyeler veren PTT Müdürü Zeki Çağlar; “Bugün kurumumuzun 174. kuruluş yıldönümü olmasından dolayı böyle bir etkinlik yaptık. Siz çok şanslı bir müşterimizsiniz, çünkü kuruluş yıldönümümüze ait hediyeyi siz kazandınız” dedi. Muti Akbaş’ta böylesi bir güzide kurumun armağanını kazanmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirtti. PTT çalışanları güler yüzlerini hiç eksik etmedikleri gibi dün de, gelen müşterilerini kolonya ve şekerle karşıladılar.

Günün anlam ve önemine ilişkin bilgiler veren Müdür Çağlar; “1840 yılında kurulan kurumumuz, gerçek yıl hizmet alanını ve çeşitliliğini arttırmıştır. İki asra yaklaşan kurumumuz, halka daha çabuk ulaşmak için kargo ve kayıtlı postanın çağın gerektirdiği tüm imkanları kullanmaktadır. Her geçen zaman zarfında hizmet yelpazemiz daha da genişlemektedir” dedi. Çağlar, HATSU ile yapılan protokol sözleşmesinin ardından dünden itibaren su ücretlerinin tahsilatını almaya başladıklarını da duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here