“17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun”

0
66

chp açıklama1CHP İlçe Yönetimi, Parti Binasına Pankart Asarak 17 Aralık Sürecini Protesto Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı, parti binasına astıkları pankart ve içi para dolu ayakkabı kutularıyla 17 Aralık’ın birinci yıldönümünde, süreci yeniden protesto etti ve 17-25 Aralık Haftasının Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası olmasını istedi.

Dün parti binasında düzenlenen basın toplantısına İlçe Başkanı Süleyman Uyar, yönetim kurulu üyeleri,  Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan ve çok sayıda partili katıldı.

chp açıklama2

17 Aralık sürecini parti binasına “17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele haftası olsun” yazılı pankart asarak yeniden protesto eden CHP İlçe Teşkilatı adına bir açıklama yapan İlçe Başkanı Uyar; “Cumhurbaşkanı, 17-25 Aralık’ı unutturmak için Amerika’nın keşfinden Osmanlıcaya kafa karıştırmayı sürdüredursun CHP olarak bakan çocuklarının yatak odalarındaki çelik kasaları, para sayma makinelerini, elbise torbalarındaki paraları, 700 bin liralık kol saatini, müteahhitlerden toplanan havuz paralarını, Urla’da SİT alanına yapılan kaçak villaları unutturmayacağız. Çaldıklarını kusturana kadar peşlerindeyiz. Ülke tarihinin en büyük yolsuzluk skandalında sorumlular er geç adalet önünde hesap vereceklerdir. Haramilerin saltanatını yıkacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here